איך מכינים עוגה בכוס

עוגה בכוס? יש דבר כזה!

רוצה להכין עוגה אבל אין לך כוח לכל ההתעסקות? יש לנו את הפתרון המושלם בשבילך – עוגה בכוס. אנחנו כאן כדי ללמד אותך איך מכינים עוגה בכוס במיקרוגל. ניתן כאן כמה מתכונים מעולים לעוגות בכוס שכל אחד יכול להכין במהירות ובקלות בביתו. 
אז איך מכינים עוגה בכוס? קבלו ארבעה מתכונים!

עוגת שוקולד בכוס

רכיבים למנה אחת:

  • 4 כפות קמח
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות חלב
  • 1 כף שמן, חמנייה או קנולה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף ממרח שוקולד נוטלה
  • אבקת סוכר לציפוי – אופציונלי

הכנה:

1. בספל של 375 מ"ל ומעלה, ערבב את כל החומרים (למעט ממרח הנוטלה) עד לאיחוד.

2. לאחר האיחוד, מרח בכפית את ממרח הנוטלה על גבי הבלילה.

3. חמם במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 90 שניות עד 2 דקות, וצפה כדי לוודא שהבלילה לא נשפכת (תלוי בגודל הספל).

4. תן לעוגה להצטנן דקה לפני האכילה. שים למעלה עוד ממרח נוטלה ואבקת סוכר (לא חובה).

5. תהנה!

עוגת יום הולדת בכוס

רכיבים למנה אחת:

  • 4 כפות קמח
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף זילוף
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות חלב
  • 1 כף שמן צמחי
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • קצפת בתור תוספת – אופציונלי

הכנה:

1. בספל של 375 מ"ל או גדולה יותר, תערבב את כל החומרים עד לאיחוד.

2. תחמם במיקרוגל בחום גבוה במשך 90 שניות עד 2 דקות, וצפה כדי לוודא שהבלילה לא נשפכת (תלוי בגודל הספל).

3. תן לעוגה להצטנן דקה לפני האכילה. 

4. זלף קצפת למעלה (לא חובה). 

5. תהנה!

עוגת קצפת ועוגיות

רכיבים למנה אחת:

  • 4 כפות קמח 
  • 3 כפות סוכר
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • 2 עוגיות אוריאו מרוסקות
  • 3 כפות חלב
  • 1 כף שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • זיגוג (אופציונלי)

הכנה:

1. בספל של 375 מ"ל ומעלה, תערבב את כל המרכיבים עד לאיחוד.

2. תחמם במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 90 שניות עד 2 דקות, וצפה כדי לוודא שהבלילה לא נשפך (תלוי בגודל הספל).

3. תן לעוגה להצטנן דקה לפני האכילה. 

4. פזר למעלה את הזיגוג ופירורי עוגיות (לא חובה).

5. תהנה!

עוגת שמנת ותותים בכוס

רכיבים למנה אחת:

  • 4 כפות קמח
  • 3 כפות סוכר
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • 2 תותים, חתוכים לקוביות
  • 3 כפות חלב
  • 1 כף שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • תות אחד לציפוי (אופציונלי)
  • קצפת (אופציונלי)

הכנה:

1. בספל של 375 מ"ל ומעלה, מערבבים את כל המרכיבים עד לאיחוד.

2. מחממים במיקרוגל בחום גבוה למשך 90 שניות עד 2 דקות, וצופים כדי לוודא שהבלילה לא נשפכת (תלוי בגודל הספל).

3. תן לעוגה להצטנן דקה לפני האכילה. 

4. מפזרים למעלה קצפת ותות (לא חובה)

5. תהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *